Jubileumconcert 25 Mei 2019

THEMA: DEEL HET LEVEN!
Gospelkoor Laetare bestaat reeds meer dan 25 jaar. Begonnen als kleine zanggroep van +/- 15 mensen, is het koor in de loop van de jaren uitgegroeid tot een koor van meer dan 40 leden, een eigen combo bestaande uit een pianist, drummer en een dwarsfluitiste.
Als koor hebben wij het 20 jarig jubileum gevierd door met elkaar een weekend naar Parijs te gaan. Dit is geweest in April 2013.
Inmiddels zijn wij weer een paar jaar verder en het koor is het bestaan van 25 jaar gepasseerd. Door de vele optredens en het succesvolle project "KRACHT", is het koor nu in volle voorbereiding voor ons Jubileum concert in de Christelijk Gereformeerde Kerk in Zierikzee op zaterdag 25 mei 2019. Voor zo'n bijzonder optreden als een jubileum concert, vraagt dit behoorlijk wat voorbereidingstijd. Als koor hebben wij gemeend, dit samen met anderen te willen uitvoeren, om meer mensen hier deelgenoot van te maken. Het jubileum concert wordt samen uitgevoerd met het koor Worship uit Zoetermeer. Dit koor staat tevens onder leiding van onze dirigent Willem Dirk van den Berg uit Oud-Beijerland. Ook het kinderkoor "De Sjofar" o.l.v. Ellen van den Hoek zal deze avond meewerken.Ons jubileum wordt mede mogelijk gemaakt door:
Wenst U meer informatie over ons jubileumconcert, schroom niet om ons te mailen info@gospelkoorlaetare.com